Vandaag geopend 10:00 - 19:00

Mini-onderneming Verkoopdag 💈

3 februari 2024 - 3 februari 2024

Welkom op de Minionderneming Verkoopdag van Vlajo in Ring Kortrijk!

Shop op zaterdag 3 februari van 10u - 19u bij jong ondernemend Vlaanderen én ontdek de standen van de ondernemers van morgen! Een verkoopdag georganiseerd in samenwerking met Vlajo.

Wat?

Kuier lekker langs de mooie standen van verschillende Miniondernemingen en Small Business Projects van over heel Vlaanderen. Zij stellen met trots hun product of project aan jou voor!

Nog even blijven plakken? Aan het einde van de verkoopdag worden prijzen voor 'beste verkooptechnieken', 'mooiste stand en 'meest innovatieve product' uitgereikt.

Waar? Ring Kortrijk - Ringlaan 34, Kortrijk

Wanneer? zaterdag 3 februari - 10u tot 19u

Ontdek de teams : 

Team naam

School Wat wordt aangeboden?

Vegan-Licious

Ter Groene Poorte Vegan confituur en granola
Animalé Prizma Campus College  

Gepersonaliseerde halsbanden, voederbakjes verkopen voor honden, katten en knaagdieren. 

Fleure. Sint-Jozefcollege Wervik Droogbloemen in vaasje/bloemstukken, haarspelden in de vorm van een bloem, geborduurde kousen/T-shirts en totebags
Fire & Flame Guldensporencollege Kaai Pakket van twee kaarsen met gepersonaliseerde etiketten en een theelichtje voor 10,99 euro.
ArmexaGift Sint-Jan Berchmanscollege Avelgem Geschenkpakketten aan met verschillende toevoegingen zoals: kaarsen, (non-)alcoholische dranken, kleine versnaperingen, bloemen en de bijhorende bloempotten.
Choco Crunch Ter Groene Poorte Samenstelling van chocolade rijstpoffers en een extra smaak. 3 verschillende soorten.
PURE MINDS Sint-Jozef Instituut Brugge Verschillende soorten kaarsen met leuke erbij. Geurkaars, rusrieke kaarsen in verschillende kleuren die passen bij dit seizoen, lange smalle kaarsen in verschillende kleuren en driehoek kaarsen in het gele en roze.
Oedet De Frères Brugge Desk organizers van gerecycleerd hout. De desk organizers weerspiegelen niet alleen onze visie op orde, maar ook zeker onze inzet voor het milieu.
ALCON Sint-Jan Berchmanscollege Avelgem Condooms & alcoholtests
CHEESYBITES Ter Groene Poorte HEESYBITES is een enthousiaste minionderneming die gemotiveerd, ambachtelijke kaaskoekjes produceren van overheerlijke zanddeeg. Ons verhaal begint met een groep gepassioneerde studenten die een gedeelde liefde voor kaas en bakken hebben. We wilden een product creëren dat zowel hartig als knapperig was, perfect voor elke gelegenheid, en zo ontstonden onze CHEESYBITES.
Sanitas Sint-Jan Berchmanscollege Avelgem Bruisballen in verschillende geuren en kleuren, geurstokken, geurkaarsen en plaids.
Keez Atheneum Bellevue Izegem Ambachtelijk geproduceerde epoxycreaties (sleutelhangers, oorbellen,...). Onze onderneming koppelt de verkoop ook aan een goed doel
BLOOM Sint-Paulus College Wevelgem Groeikaartjes (= allerlei soorten wenskaarten met zaadjes in, waar bloemen uit groeien).
We zullen wellicht de groeikaartjes ook samen met bloempot + aarde in een pakket verkopen.
Fiestero Prizma-Campus College Izegem Gekke feestzonnebrillen waarmee we mensen de kans willen aanbieden om wat extra fun te beleven op evenementen. We bieden naast brillen ook coole petten aan met een quote op.
The Djents Rhizo Vlaanderen Kortrijk Wij verkopen Feel good pakketten. In ons 'neutraal' pakket zit een aperitiefplank, olijfolie, aperitiefpotje. En we gaan een valentijspakket aanbieden. Dat is een romatische kaars met chocoladebombs.
Adila Guldensporencollege Kaai Mandje fair trade producten
Wood&Bite Sint-Jozef Instituut Brugge Wij verkopen multifunctionele, houten planken (tapasplanken, snijdplanken...) met een toffe quote/zin op gegraveerd.
Pure Scent Guldensporencollege Kaai Air diffusers van 300ml & 22ml
Inside The Box Ter Groene Poorte Suikerarme brownies
Skone Tote Sint-Jan Berchmanscollege Avelgem Tote bags, toiletzakjes en geldzakjes
Broekzak Sint-Franciscus-Xaverius Instituut Brugge Wij bieden pennenzakken aan die gerecycleerd worden uit ingezamelde jeansbroeken. Hierbij verkopen wij ook balpennen erbij met ons logo erop.
Brightfull Spes Nostra Heule Geurkaarsjes met een persoonlijke touche. Je kan ter plekke kiezen voor de bedrukking van je kaarsje + er zijn ook voorbeeld modellen.
Concrete Sint-Jozef Humaniora Brugge Wij zijn concrete en samen met Viro vzw, een wendbare organisatie voor mensen met een handicap, maken wij bloempotjes en andere decoratie gemaakt uit beton. De potjes zijn beschikking met en zonder plantjes en er is een gevarieerde prijsrange doorheen ons assortiment.
Doughlicious Sint-Jozef Humaniora Brugge Wij verkopen glazen bokalen met daarin cakemix, koekjesmix,.. De mensen moeten de inhouden alleen nog maar bakken en sommige dingen nog toevoegen om lekkere koekjes, brownies of cake te krijgen.
Tegoare Sint-Jozef College Wervik Kerstpakketten: Zadelhoesje, opendoender, mok, chocospoon, totebag, paraplus
BEEZ De Frères Brugge Bloemzaadjes voor bijen, plankje met droogbloemen en kaartje uit groeipapier. Kaartjes uit groeipapier met leuke quotes.
Culinary Comforts Sint-Paulusschool Campus SJB Avelgem Verzorgingsproducten: body mist, body lotion en body scrub
The Natural Corner Sint-Paulusschool Campus Hemelvaart Waregem Verzorgingsproducten: body mist, body lotion en body scru
Flame Regina Pacis Tielt Wij verkopen geurkaarsen die we zelf hebben gemaakt met duurzame was, er zullen verschillende modellen en geuren kaarsen te koop zijn.
Biscotti e Soda Guldensporencollege Kaai Italiaanse delicatessen.
O.a.: frisdranken, pesto & tapenades, pasta, koekjes (zoete koekjes, aperitiefkoekjes, ...)
Precious GO! Atheneum Avelgem Wij bieden de dienstverlening grafonderhoud aan om mensen te helpen die niet meer mobiel,... genoeg zijn om het graf van hun dierbaren te onderhouden. Daarnaast bieden we ook verzorging aan.
LumiMoon Spes Nostra Kuurne Je zal de veelzijdigheid van onze dubbelzijdige jassen, waarbij de ene kant straalt met een reflecterende afwerking en de andere kant een tijdloze, effen kleur heeft kunnen ontdekken. Bij ons is er de unieke gelegenheid om deze stijlvolle jassen eerst te passen, zodat je ze persoonlijk kunt ervaren. Na het passen heb je de mogelijkheid om jouw favoriet te bestellen. Ontdek stijl, functionaliteit en keuze - alles in één jas.
Obleios Ter Groene Poorte Wafels met dip
Luxila Sint-Jozef Humaniora Aalter Wij verkopen duurzame sojakaarsen die beschilderd zijn met leuke patronen, zoals, hartjes, bolletjes, bloemetjes. Onze kaarsen zijn gemaakt met minder paraffine, een stof die schadelijk is voor de natuur.
Custom Curios Spes Nostra Heule Zelfgemaakte kaartenhouders, sleutelhanger en phone charms.
BottleBoard Sint-Franciscus-Xaverius Instituut Brugge Wij bieden gebruikte wijnflessen die omgesmolten zijn tot borrelplanken aan. Wij hebben in ons assortiment de kleuren licht- en donkergroen en bruin/zwart. De hals is behouden, zodat je deze nog kan vasthouden. De buik van de fles is zo gesmolten dat er randjes omhoog zijn, zodat het eten er niet uit kan vallen.
Twist 'N' Mock Campus Hemelvaart Waregem Mocktails & snacks
BOHEMY Hair Concept RHIZO Lifestyleschool Shampoo, verzorgingen, versteviger, haarlak, wax,gel, sleutelhanger, portemonnee, sjaal, haarspelden,....
Het Kruidentuintje Spermalie 4 verschillende kruiden in potjes
Mazotoff SIVI Torhout Gastendoekjes met leuke West-Vlaamse woordjes